12.05.2013 г., 10:09 ч.  

Иде ми 

  Поезия » Хумористична
652 0 7

Много автори изчитам,

но себе си предпочитам!

Иде ми да се разплача,

ако някой ме закача!

 

Написах вчера този стих -

някои казаха ,,менте''!

На себе си го посветих,

понеже съм ,,поет'' конте!

 

С него вече ще се кича!

Ще крача гордо по света!

Всички мен ще ме обичат,

стихове ще им плета!

 

От вчера вече съм лирик,

иде ми да съм критик!

Ще бъде звездният ми миг,

когато стана политик!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??