8.12.2009 г., 0:49 ч.

Идеалната жена 

  Поезия » Бели стихове
763 0 0

07.12.2009

 

Дали различен щеше да е пътят,

ако ти не бе до мен?

Дали живота щях да опозная,

ако ти не си със мен?

 

Една прекрасна дама,

красива вярна – да, точно тя.

В живота тя много е видяла,

а сърцето си раздава на всички.

 

С прегъдка те дарява,

дарява я от все сърце,

с целувка нежна и те разтопява -

една удивителна жена.

 

Ти, прекрасно цвете,

ти за мен си всичко на света,

бъди ми все така любяща,

грижлива - идеалната жена.

 

For you!!!

 

By Lap3nc37oo

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??