07.12.2009
Дали различен щеше да е пътят,
ако ти не бе до мен?
Дали живота щях да опозная,
ако ти не си със мен?
Една прекрасна дама,
красива вярна – да, точно тя.
В живота тя много е видяла,
а сърцето си раздава на всички.
С прегъдка те дарява,
дарява я от все сърце,
с целувка нежна и те разтопява -
една удивителна жена.
Ти, прекрасно цвете,
ти за мен си всичко на света,
бъди ми все така любяща,
грижлива - идеалната жена.
For you!!!
By Lap3nc37oo
© Поля Все права защищены