26.05.2009 г., 0:16 ч.

Иди си! 

  Поезия » Любовна
859 0 4

        Остава само въгленче в душата
        да тлее и изгаря жива плът;
        остава само мъката позната -
        неканен гост при мен за кой ли път.


        Иди си! Няма да те спирам!
        Надеждата ми няма да отнемеш цялa.
        Ще плача, може би ще ми е криво,
        но пак ще се изправя възмъжала.

© Ваня Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??