1.10.2009 г., 12:11 ч.

Идилия 

  Поезия » Хумористична
422 0 1

Посрещахме двама

със тебе зората.

Вечер следяхме

рога на луната.

Въздишахме често,

допрели челата,

със толкова много

мечти във сърцата...

Съпружеска двойка

с тебе сме вече.

Копнежите лански

са вече далече.

Посрещаме двама

отново зората

сред керевиза,

лука и домата.

Отново следим

рога на луната,

поливайки вечер

с вода зарзавата.

Въздишаме често,

допрели челата.

Мечтаем за здраве

и... реколта богата.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хахаха...такъв е живота, какво да се прави
Предложения
: ??:??