27.03.2015 г., 23:03 ч.

Идилия 

  Поезия » Любовна
363 0 0

На двора вън птиче пее -

тя - моята девойка, ще се засмее -

тя - роза в пролетен ден,

тя - нежно щастие за мен.

 

Щях да бъда истински щастлив,

ако това не беше само блян красив.

А ако докосна розата, ще се убода пак -

че тя не ме обича, ми даде знак.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??