13.02.2005 г., 17:27 ч.

Идва залезът на думите 

  Поезия
1460 0 4
Идва залезът на думите,
зад които не остана нищо
освен вика на онова “Обичам те”,
което разкъса завесата на прозореца
и надникна в очите ми.
Не беше жена, а птица,
която ме погали
с крилете си. И отлетя…

© Венцислав Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??