1.04.2011 г., 21:17 ч.

Идваш само в съня ми... 

  Поезия » Любовна
1029 0 6

Търся те в нощите студени,

търся те във вятър и мъгли.

Улиците,тъжно опустели,

водят към самотни мисли,

а в душата ми вали...


Търся те в уханието на цветята,

търся те във слънчеви, дъждовни дни...

Твойте устни, нежен спомен в тишината,

но в съня ми само идваш, за да ме целунеш ти!...



                                31.03.2011г.





© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??