Търся те в нощите студени,
търся те във вятър и мъгли.
Улиците,тъжно опустели,
водят към самотни мисли,
а в душата ми вали...
Търся те в уханието на цветята,
търся те във слънчеви, дъждовни дни...
Твойте устни, нежен спомен в тишината,
но в съня ми само идваш, за да ме целунеш ти!...
31.03.2011г.
© Моника Стойчева All rights reserved.