24.03.2007 г., 19:28 ч.

Идваш ти 

  Поезия
561 0 1

Идваш ти, но за малко
май в очите ти изглеждам вече жалка?
Боже, колко те обичам,
но ме боли да ме оставяш след теб да тичам!
Може и грешни мисли в главата ми да има,
не те заменям за нищо аз, любими!
Не искам за нищо на света аз да те напускам,
не искам да те оставям сам, не искам болка в сърцето ти да има!
Щастливите моменти като вчера помня и сълзи от болка роня.
Знам, че с теб не ще съм вечно,
но искам раздялата да е нещо по-далечно!
Искам в нощта, в ръцете ти да изгарям от страст - искам твоя да бъда още сега!
Искам върху тялото мое цялата обич своя да излееш
и страстта в мен да оставиш дори след края да тлее!
Да ме галиш, в ухото ми да шепнеш,
нежни и възбуждащи думи и страст да потрепвам!
Не ме оставяй сама, моля те - искам те, желая те!
Знам, че искаш същото, не отричай,
а просто ме обичай!
Мило мое мишленце, друга за теб да няма искам,
така ще е, не те притискам!

© Христислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е аз ти казах че е брилятно знаеш и аз знам че можеш и още даваи в същия дух!!!!
Предложения
: ??:??