4.07.2007 г., 14:36 ч.

Игра 

  Поезия
685 0 19

      
                                 Волен вятър,
                                 синева.
                                 Да. И чудеса.
                                     ------------
                                 Бяло облаче
                                 от свила.
                                 Да. Моя, мила. 
                                    -------------
                                 Ти при облачето 
                                 долети!
                                 Да. Мечти, мечти.
                                    -------------
                                 Влюбен ли си
                                 ти, кажи!
                                 Да, да. А ти?
                                    --------------
                                 Облаче и вятър
                                 горе, там при Бог.
                                 Да. Игра е на любов.


                    
  


                                

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??