24.05.2009 г., 15:39 ч.

Игра на думи 

  Поезия » Друга
712 0 0

Потоп от лица на мъртвешки обвивки.
Нещастие. Скръб. Самота.
Невежество. Хора - деца без усмивки.
Река от измама. Стопена душа.

Разбити сърца. Разруха. Надежда.
Борба за живот и живот след смъртта.
Объркани думи. Слова, скрити в прежда
от тънката нишка на чиста сълза.

Отпадъчни мисли. Бруталност. Умора.
Лъжи и обиди. Коварност. Злина.
Безжизнени образи. Свят без опора,
свят, в който не цари радостта.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??