24.01.2020 г., 10:20 ч.

Игра на любов 

  Поезия » Любовна
607 0 2

Ти си бриз от любовни силуети,

но моменти на сгушени тела

се доближават в хармония

на игра и любов. 

Всичко е толкова просто,

недосигаемо и нежно.

О, игра моя и нежна обич,

сгушени един в друг -

премръзнали от разстояние.

   Тихо е!

Мракът плахо докосва алените ми бузи,

но всичко е толкова хубаво.

Аз ли бях виновна или не ме разбра,

а само с дух на сълзии,

сгушени мисли един към друг

и изречените думи се докоснаха,

но ти остана в моята дива хармония.

  

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??