19.04.2024 г., 21:51 ч.

Игра на роли 

  Поезия » Свободен стих
66 0 0

Мой ред е, да си избърша сълзите.
Мой ред е,  да си  отворя очите .

Мой ред е, да си вдигна главата.
Мой ред е, да си пусна косата. 

Мой ред е, да ти наруша  правилата.
Мой ред е, да ти покажа как се играе  играта .

Твой ред е, да си запалиш цигара.
Твой ред е, да опиташ от собствената си отвара .

Твой ред е, да гориш на клада .
Твой ред е, да минеш през ада .

Твой ред е, да се качиш на везната.
Твой ред е, да си платиш цената .

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??