25.06.2009 г., 21:35 ч.

Играчка 

  Поезия » Любовна
514 0 1

Ти обичаш да си първи,
да завладяваш женските сърца,
обичаш с тях да си играеш
и да изчезваш след това...

За тебе всички са играчки,
за тебе всички са еднакви,
но замисли се ти за миг -
не си ли и ти такъв?

Играчка, утешителна награда -
мъж за по веднъж,
в леглото - Бог,
навън - боклук...


© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??