29.02.2008 г., 8:15 ч.

Играта 

  Поезия » Любовна
607 0 11
Ех, господине, с Вашите жестове!
Истински професионалист сте!
Всичко е точно. Играта е честна.
И се играе на чисто.

Няма обидени, няма излъгани.
И правилата са ясни.
Знам си предела. Пазя си ъгъла.
И Ви разбирам прекрасно.

Само понякога в нощи безкрайни
трепва в сърцето тревога -
как да разкрия своята тайна,
Професионално не мога.

И правилата отиват на вятъра.
Вече сме вън от играта...
Вън от закона. Свършва театърът.
Ние сме влюбени. Гратис.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??