26.02.2010 г., 20:25 ч.

Играта 

  Поезия » Философска
406 0 1

 

 

                  Напряга дясната си ръка

                  Мускулът подскача нагоре нагоре

                  Небето ще се катурне

                  Слънцето да счупи главата му

 

                  Напряга и лявата ръка

                  Сърцето тупка бързо бързо

                  Надскача сянката си

                  На дъното на свойта бездна

 

                  На място мъртъв остана

                  Край тебе препъниигро край

                                                           тебе неудачнице

                  Душата му хуква напосоки

                  Той играе...

 

                  (А тази игра се играе рядко)

 

 

 

 

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??