Feb 26, 2010, 8:25 PM

Играта 

  Poetry » Phylosophy
414 0 1

 

 

                  Напряга дясната си ръка

                  Мускулът подскача нагоре нагоре

                  Небето ще се катурне

                  Слънцето да счупи главата му

 

                  Напряга и лявата ръка

                  Сърцето тупка бързо бързо

                  Надскача сянката си

                  На дъното на свойта бездна

 

                  На място мъртъв остана

                  Край тебе препъниигро край

                                                           тебе неудачнице

                  Душата му хуква напосоки

                  Той играе...

 

                  (А тази игра се играе рядко)

 

 

 

 

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??