22.12.2023 г., 21:19 ч.  

***** 

  Поезия » Друга
93 0 0

         *****

 

На живота слуги сме без броня,
фалшив часовник тиктака.
Бутаме сезони капризни,
бутаме невежи в душата...
Паднали частици от ефира,
мигове за малко на Земята...
Играем без жокер играта,
залагаме на сляпо сърцата...
Като ярки герои от басня
плачем от болки в капана...
Верни на Бога оставаме,
безсилни когато сме само!

 

 


 

 

 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??