14.10.2012 г., 14:02 ч.

Играта на детето 

  Поезия » Любовна
505 0 0

Може би греша... любовта е игра!

Люлея се с нея... сякаш е люлка.

 

Трудно ми е дори да помечтая,

невъзможно е и сякаш гадая!

 

Ако ме попиташ какво е да обичаш...

Ще прошепна тихо... сякаш ще почувстваш.

 

Тръпки... обвиващо цялото тяло,

нежни белезници, красота в бяло.

 

Празни приказки не докоснали сърцето!

Самота... раздираща в мен детето!!!

 

© Елиса Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??