11.08.2007 г., 14:09 ч.

Играта на живота 

  Поезия
435 0 2
 Играта на живота

Всички вярват в любовта,
но животът само прави си шега,
хвърля ни една след друга лъжа,
че този път си намерил сродната душа.
И от това ни боли, мисълта,

че някой само те разиграва.

Открадва ти сърцето 
и оставя само сълзи по лицето.
Лошите моменти отминават,
но тези спомени следи оставят.
Лек за тези рани няма,
но винаги има начин за промяна.
Животът е една голяма игра,

в която често се нараняваш,
но накрая побеждава любовта.
Даряваща ни прекрасни мигове,

мигове, спиращи дъха ни!

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??