че някой само те разиграва.
Открадва ти сърцето
и оставя само сълзи по лицето.
Лошите моменти отминават,
но тези спомени следи оставят.
Лек за тези рани няма,
но винаги има начин за промяна.
Животът е една голяма игра,
в която често се нараняваш,
но накрая побеждава любовта.
Даряваща ни прекрасни мигове,
мигове, спиращи дъха ни!
© Диляна Неделчева Все права защищены