31.05.2024 г., 20:02 ч.

Играта на съдбата 

  Поезия » Философска
61 0 0

Наскоро все пита

нашият крал,

своята вярна свита

как е живял.

 

„Зная ще заложа

и дано го понесеш

мили боже,

вярвам на тази леш.

 

На нея ѝ отива,

силата на гранит,

макар, криво разбран

да е този бит."

© Петя Атанасова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буриме »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??