Наскоро все пита
нашият крал,
своята вярна свита
как е живял.
„Зная ще заложа
и дано го понесеш
мили боже,
вярвам на тази леш.
На нея ѝ отива,
силата на гранит,
макар, криво разбран
да е този бит."
© Петя Атанасова All rights reserved.