17.05.2020 г., 12:37 ч.

Играта продължава 

  Поезия » Любовна
419 1 1

Играта продължава

 

Какво ли да поискам от съдбата!

До тук живях със своите мечти!

Не можех да изляза от играта!

До край ще съм дори да победи!

А тя, съдбата своето ще вземе

без да пита искаш или не!

И когато свърши твойто време

тя по пътя ще те поведе

към полетата с цветя омайни,

към зелената, безкрайна шир!

Ще разкрие съкровени тайни!

Ще разкрие целия всемир

който някога те е привличал

и когото силно си желал!

Ти не можеш да си безразличен!

Всичко е въпрос на „взел и дал“!

В играта със съдбата ще изгубиш,

но то пък за това е и игра!

Когато всяка сутрин ти се будиш

благодари, че има те в света!

 

14.05.2020 г.

13 ч.57 м.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??