14.08.2019 г., 15:53 ч.

Илитерат 

  Поезия » Хумористична
1292 1 2

Илитерат

 

Аз за книги разговарям-

той започва да се мръщи:

"Аз, бе братче, го разтварям само фризерчето вкъщи!"

Магазинерски гаф

Млада дама Ще обслужвам:

- Д'Артанян за Вас готов!

Тя директно и по служба:

С апостроф, без апостроф?!?

 

Съвременен аскетизъм:

Разхожда си се сам-самичка

и мислите кого разхожда,

наместо детската количка

кокер-шпаньолче съпровожда.

 

 

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??