27.03.2015 г., 23:55 ч.

Илюзии 

  Поезия » Любовна
415 0 0

Поисках да те видя

в някой

        топъл

                слънчев

                          ден.

Пожелах си да те имам,

когато най-малко имах те.

Наказах се с това желание -

                да моля,

                     да прося -

           само твоето внимание.

И сякаш бях на улицата,

и бях сама,

      и самотна се чувствах.

А колко исках да съм на топло

някъде в нашата прегръдка...

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??