Поисках да те видя
в някой
топъл
слънчев
ден.
Пожелах си да те имам,
когато най-малко имах те.
Наказах се с това желание -
да моля,
да прося -
само твоето внимание.
И сякаш бях на улицата,
и бях сама,
и самотна се чувствах.
А колко исках да съм на топло
някъде в нашата прегръдка...
© Иветтт Все права защищены