27.09.2020 г., 21:40 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
199 1 0

Ако някой ден съм бил наистина щастлив сигурно е той илюзия.
Защото от както ти са запозна със мен миналото ми остава си илюзия.
Сега живея аз не преди а след като запознах се аз със теб.
Животът е низ от изненади,а най-голямата за мен си ти.
Момичето на моите мечти.

От както пишеме си двама с теб,аз превърнах се внезаптно във поет.
Поет описващ любовта,любов която искам да ти подаря.
Тя е твоя и на никоя преди,моето сърце за твоето тупти.
Много мога аз да ти говоря за чувства и любов,но наистина ще трябва да го докажа в апостроф.
Обичам те Лони и за теб ще прескоча се'кви закони.
Едничка радост си във мрачните ми дни и ник'ви други мисли освен за теб си ня'ам разбери.
Вечер си мечтая аз на сутринта когато се събудя ти да си до мен да ме целунеш,само за това мечтая и нека да е всеки ден.
Животът е прекрасен ако  имаш някой с който да го споделиш.

Аз си имам теб любима моя и живея заради това,живота мой със твоя да го споделя.
Какво ли щеше да се случи с мен ако ти не се познаваше със мен?

Явно няма да го разбера,защото за мен е вече късно и няма връщане на зад.
Толко много вече те обичам,че живота ми без тебе ще е ад.Раят не е горе на небето,а е там където си ми най-близо до сърцето.
За винаги ще е така,ще обичам само една единствена жена,родих се на света да покажа на Илона любовта

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??