16.05.2010 г., 19:31 ч.

Илюзия 

  Поезия
428 0 0

Какво, като разбиваш ми сърцето,

какво, като до сълзи ме боли?

Сега е ясно, че не си това, което

за мене беше ти преди!

Сега те гледам и не виждам

момчето от онези наши дни,

а този новия го ненавиждам,

покриващ ми душата с синини.

За Бога, кой е той? Защо ме мами?

Бил ме искал – стар, познат рефрен.

Старият открадна любовта ми,

новият – отвори рани в мен!

Гледам те – на външност те познавам,

тез очи отдавна ме горят,

викам Стария и се надявам

думите ми да го призоват!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??