14.08.2008 г., 13:48 ч.

Илюзия 

  Поезия
461 0 1

 

Потъвам!

Накъде да поема?

Как ще спася моето сърце?

Ще превъзмогна ли тази дилема?

Да остана с теб или не?

 

Умирам!

Как да живея?

В мен всичко е разделено на две.

И нямам представа дали ще успея

да спра сълзите по моето лице.

 

Замръзвам!

А как жадно копнея

да тръпна отново в твойте ръце.

И как силно желая

тази любов да не се предаде!

 

Не зная,

дали ще успея

да запазя малкото от своето сърце.

Или просто без сърце ще живея.

И без друго то всеки миг ще умре!

 

Желая,

да обичам силно.

Насън да виждам твоето лице!

Да ми липсваш, когато те няма.

До лудост да бие мойто сърце!

 

Мечтая,

да се върнат онези забравени дни.

Да се съживят отново всички разбити мечти.

Да мога да те обичам така, както преди.

Но това е илюзия, уви!

© Марчела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова истинско, толкова... искрено! Дори ми напомня за мен! Благоаря ти! Прелестно е! Докосна душата ми!
Предложения
: ??:??