14.01.2008 г., 0:38 ч.

илюзия 

  Поезия
720 0 4

тишина

музика... смс

от него е... обича ме

усмивка... липсвам му...

тишина... мисли

седмици... глухи нощи... молитви вечни

звьн... той е...

не друг е

нова любов... не... досада

бягство... самота

болка... любов... безтегловност вечна

разочарование... страх

нежност... друг свят... полет вьв вечността

реалност

рози... мечти... клетви

за него... за мене

забрава... бездушие

поток от лъчи

вьзкресение... прошка

бъдеще... неизмерност

чувства хиляди... светове безброй

любови грешни... истина една

загадка или лудост

сьлзи... крах... отчаяние

trainspotting

самоотричане

безнадежност

минали черни сенки гонят деня

надежда нова... любов нова... хора нови... стари дрехи

младост... ангелска душа... дяволски мисли

пьт... раздяла

сладък сок... сок от дървото на страстта

и две думи... думи святост...

и устни даряваши нежност

съмнение... рушащи се мостове

горящи светове

нов дом... нов свят... нова измама

пролет... слънчев лъч... ухание на люляк

цветни облачета... радост... нов миг на зелени пеперуди

бавно пълзяща раздяла... пропукан лед

силата на деня

наивността на детската душа

полъх на теменуги

спомени... буря... пяськ в пустиня... преперещи пръсти... грях

тиктакащ будилник

пролука от морски вьлни

аромат на корали... водовъртеж

свят... море... живот

ден... вечен ден... осъдени души

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • този стих отразява живота..така както аз го виждам..хаос
  • Задъхах се, докато четох!
    Буквално 200 думи в минута!
    Наложи се да прочета пак, и пак...ама пак ми остана непонятно...
    Сякаш си отворила речника и от всяка страница си избрала по една дума и ето на-резултата!Разтълкувай ми стихът си, моля!Ако не е много нахална молбата ми естествено Поздрави!
  • Аплодисменти за интересния стих!!!
  • Интересен стих!Поздрав и добре дошла!
Предложения
: ??:??