22.03.2008 г., 20:07 ч.

Илюзия 

  Поезия » Любовна
988 0 1

Мисля си за теб, но нищо не разбирам!

Защо те срещнах и защо се влюбих?

Защо ти стана нещо повече от някакво момче?

И питам се сега - това любов ли е или игра?

Но в крайна сметка се оказа добре обмислена лъжа!

© Петя Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??