Mar 22, 2008, 8:07 PM

Илюзия 

  Poetry » Love
1070 0 1

Мисля си за теб, но нищо не разбирам!

Защо те срещнах и защо се влюбих?

Защо ти стана нещо повече от някакво момче?

И питам се сега - това любов ли е или игра?

Но в крайна сметка се оказа добре обмислена лъжа!

© Петя Рангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??