4.06.2008 г., 7:39 ч.

Илюзия на залеза 

  Поезия » Любовна
776 0 1

Илюзия на залеза

 

Дали усещаш как се чувствам -
объркана до болка от мечти!?
Загубвам се отнесена от времето
и всичко правя... повече да ме боли!

 

Годините играят си с косите ми,
рисуват в бяло зимен пейзаж.
Снегът изтри цвета на лятото,
а чувствата не знаят... що е страж?!

 

Сърцето  има полета на птица,
не се бои от студ и  сняг.
Лети със полъха на бриза,
с надежда да намери своя бряг!

 

Бих искала да съм разумна вече,
а още с птиците летя.
Безумство е мечтата ми по юга,
с кои криле да прелетя?

 

Сънувах често падаща звезда,
погълната от простора на нощта.
Дали не беше краят на това...
което исках с теб да споделя!?

 

Време е да стъпя здраво на земята,
да закова в сърцето си тъгата и...
да не правя езеро от росата,
ако Бог решил е, че вече съм „богата”!

 

Ева- 19.05.08г.

© Ева Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??