10.02.2009 г., 7:15 ч.

Има... 

  Поезия
510 0 3
 

Има много прекрасни залези,

невиждани от толкова очи.

Има толкоз мъки неизказани,

събрани в хорските души!

 

Има пътници без посока

и билет в ръка не държат.

Има пътища прекъснати,

не минават хора по тях.

 

Има толкова наивно вярващи,

че още около тях върти се света.

Хора, някои просто продажници,

в ръце държат глупост, не света!

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??