23.08.2011 г., 16:39 ч.

Има ли смисъл, като няма значение 

  Поезия » Друга
1369 0 2

Не научих уроците,

не разбрах и поуките.

Със сълзи заличих спомена.

Плюх на мъката

и вървях срещу разума –

неведнъж те обичах.

За сламки се хващах

като удавник.

Толкова много доверие,

отплатено с безразличие.

Мислех, че търся смисъла,

а той просто нямал значение…

© az Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??