Aug 23, 2011, 4:39 PM

Има ли смисъл, като няма значение 

  Poetry » Other
1374 0 2

Не научих уроците,

не разбрах и поуките.

Със сълзи заличих спомена.

Плюх на мъката

и вървях срещу разума –

неведнъж те обичах.

За сламки се хващах

като удавник.

Толкова много доверие,

отплатено с безразличие.

Мислех, че търся смисъла,

а той просто нямал значение…

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??