25.09.2020 г., 23:13 ч.

Има любови 

  Поезия
351 1 0

Имах любови...имах мечти!?

Имах надежди и водих воини.

Надявах се,плаках ,отчяно молех

да бъда разбран...но някак останах сиротен и сам.Безлюден е днес моят адрес

и никой не иска с мен да дружи

неволно абсурден и тъжен сега

не искам да водя излишна воина.

Живота е странен за всеки човек

различен но точен орисан за тебе

защото живота знае че човек е велик.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??