13.03.2008 г., 10:33 ч.

Има ме 

  Поезия » Друга
601 0 3

Душата ми стои

по плачещата върба

и плаче...

Сигурно е заради Вятъра.

Студен и силен, той

си мисли, че ме няма

и иска да мине през мене...

Обаче аз го гледам нагло,

с широко отворени очи

и знам, че ме има!

Плача.

Сигурно е заради

вятъра...

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??