26.07.2009 г., 11:06 ч.

Има нещо тъжно... 

  Поезия » Философска
480 0 3

 

 

                   Има нещо тъжно

                   в палячото

                   на Главната,

                   който спира и разсмива

                   хората с погнуса.

 

 

                   Като Надеждата,

                   закъсняла във Времето,

                                                         която

                                                                никой                                                                      

                                                                       никога

                                                                               не иска

                                                                                         да загуби...

© Янко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??