10.10.2017 г., 10:59 ч.

Има смисъл 

  Поезия » Философска
510 1 0

       Има смисъл

 

/Не само заради вятъра в косите

и морските вълни в нозете ми.../

 

Отново съм цяла, вървя по земята!

Днес пак съм тленна... прибрах си крилата.

Да не мога да литна, сложих тежки окови...

бавно крача и виждам има, има пътища нови!

Върнах се!!

Осъзнавам....

Трябва още да уча!!!

Имам много да давам!!!

... И какво да получа!!

 

С благодарност приемам,

Всички знаци, знамения...

думи чути във филм, поглед, жест, посвещение..

Малка златна безкрайност (любов осъзната)

Любовта на жената, майката, на сестрата.

 

Като клетва, заричане и всеотдайност...

Обичта е завинаги!!

Тоест, значи безкрайност!!!

© Христина Дренска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??