30.03.2014 г., 22:51 ч.

Има те... 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Има те...

Ако теб те няма,
жесток и празен
ще  е моят свят.
Ще болеят
грапави небетата.
И ще стене 
счупено сърцето -
плач на саксофон
в настръхнала нощ.

Но теб те има -
слънце и лято
с вкус на вечност
сгряват живота ми.
И дните и нощите мои
натежали, греят от обичане...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??