29.10.2008 г., 13:02 ч.

"Имахме" 

  Поезия » Любовна
595 0 0
Имахме едни ръце,
имахме едно сърце,
имахме една душа,
имахме едно тяло,
имахме едни очи,
имахме едни сълзи,
имахме едни мечти,
имахме една болка,
имахме една усмивка,
имахме един път,
имахме една надежда,
имахме една вяра.
Имахме всичко,
светът беше наш,
животът ни бе погълнал
и ни правеше едно цяло.
Бяхме безумно щастливи
и всичко бе така взаимно.
Но аз те пуснах и си тръгнах,
продължих по пътя си сама,
останах с всичко това,
само че наполовина.
Едно ще запомня,
че имахме всичко
и наш бе света.

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??