18.07.2009 г., 12:40 ч.

Имам 

  Поезия » Философска
536 0 2

Имам невероятен син, прозорец и небе.

И птиците в душата ми

понякога размахват шарените си криле.

Въртя се в кръг от суета и самота.

Една гореща длан ме радва за мига.

Имам море, поляни и сърце,

усмивки на деца и парещи нозе,

Приятели, спокоен дом и... църква!

Имам вятъра и теб под някоя звезда.

Имам реки от мисли и мечта!

Имам!

 

© Яна Кузманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Blagodarq,mnogo!
  • Имаш всичко, Яна!

    Защо никой не е коментирал чудесния ти и толкова истински стих?! Дано сега прочетат повече хора!
Предложения
: ??:??