1.03.2024 г., 10:38 ч.

Имам мечти 

  Поезия » Пейзажна
117 0 0

***
 

Имам мечти и търсят небе
на което да се разстелят,
после им правя съновидение
и път по който да зреят!

 

Животът е извор по който вървя
и нищо от никой не вземам,
нося моята душа и съдба
и всичко до тук съм приела.

 

В тиха молитва притихвам 
в нощта, и ми е топла постеля,
денят е преминал - в благодарение
и това,което умея!

 

Режисирам си дните
дори и на сън
и посявам цветя във капризите,
а утрото проговаря със звън
в приказка жива в полята ни - житните!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??