Ще скръстя ръце и ще се помоля,
но дали ще си простим, не зная!
Как имам нужда от икона
отново в мене вяра да извае!
Тук сме, а сме толкова далече!
Как боли от липсата на думи!
Докъде сме я докарали, човече!
Расне бездна помежду ни!
Ти беше принцът ми на бял кон!
А аз пък - принцесата с корона!
Огънят е в мъртво бежов тон.
Как имам нужда от икона!!!
© Пепп Всички права запазени