Имам нужда от теб…
Като огън от вода…
за да угасиш мъката в мен…
Като пустиня, молеща за капка роса…
да напоиш с любов празната ми душа...
Имам нужда от теб…
Като скитник за троха хляб…
за да заситиш всичко в мене – с нежност...
Като Самотата, която има нужда от Любовта...
защото ми е трудно да бъда сама...
Имам нужда като уморената Нощ - от Деня…
за да събудиш всичките ми сетива... и да изгрея.
Като студената земя - от слънчев лъч…
защото се уморих от нощта...
Ела… събуди ме… желай ме...
защото не искам вече да бъда сама..
© Михаела Всички права запазени