Aug 9, 2009, 11:55 PM

Имам нужда от теб... 

  Poetry » Love
2678 0 6

Имам нужда от теб…

Като огън от вода…

за да угасиш мъката в мен…

Като пустиня, молеща за капка роса…

да напоиш с любов празната ми душа...

Имам нужда от теб…

Като скитник за троха хляб…

за да заситиш всичко в мене – с нежност...

Като Самотата, която има нужда от Любовта...

защото ми е трудно да бъда сама...

Имам нужда като уморената Нощ - от Деня…

за да събудиш всичките ми сетива... и да изгрея.

Като студената земя - от слънчев лъч…

защото се уморих от нощта...

Ела… събуди ме… желай ме...

защото не искам вече да бъда сама..

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??