7.05.2017 г., 6:42 ч.  

Имам нужда от теб 

  Поезия » Любовна
2951 14 12

 

Имам  нужда от теб - да те дишам

като въздуха в снежна гора,

като мирис  омаен  на лишей

в часовете на лятна  зора!

 

Имам нужда от теб - да те пия

като изворна бистра вода,

и в очите ти пак да открия

че си моята свидна  съдба!

 

Имам нужда от теб – да те любя

с незатихваща, огнена страст,

същност, воля   и  памет  да  губя,

но да знам, че светът е за нас!...

 

Всеки миг аз от теб  имам нужда

и те вграждам във всеки мой ден,

във живота ми толкова нужна,

тиха  радост  и болка за мен!...

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??